Verzendinformatie

Bestellen: 
Bestellen bij Van Hees Schoenmode is heel eenvoudig. We streven ernaar om de bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur zijn geplaatst en betaald, dezelfde dag te versturen. De verzendingen van uw bestelling lopen via PostNL. Uw ontvangt een email zodra de bestelling is verzonden. 

Bezorgkosten: 
De bezorging van uw bestelling is vanaf €50,- gratis binnen Nederland. De bezorgkosten van de bestellingen buiten Nederland worden doorbelast.
Uiteraard kunt u uw bestelling gratis afhalen in de winkel binnen onze openingstijden. 

Retourneren en ruilen: 
Bent u niet tevreden over het aangekochte product of heeft u de verkeerde maat besteld, dan mag u het artikel binnen 14 werkdagen retourneren. Het product kan niet geruild of geretourneerd worden indien het is beschadigd. Dit geldt voor het bovenwerk alsook voor de loopzool. De producten kunnen alleen geretourneerd worden indien ze van de originele verpakking zijn voorzien.
Het betaalde bedrag zal per omgaande op het bankrekeningnummer, opgegeven bij de bestelling, worden teruggestort, uiterlijk binnen 14 dagen. De kosten van retournering of ruilen van de schoenen komen voor rekening van de klant. Uiteraard kunt u uw bestelling gratis retourneren in de winkel binnen onze openingstijden.

Vraagformulier

Vul uw vraag/opmerking hieronder in, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.
Stel een vraag
Klantenservice